Sétarepülés

Magyarország légterében szinte bárhol végzünk felszállásokat egész évben, ha az időjárás is alkalmassá teszi a repülést.
Csapatunk egyik kedvelt területe a Velencei-tó és környéke.
Egyszerre a pilótán kívűl 2-5 érdeklődő repülhet, de ha több személyre van igény, természetesen az is megoldható pilótatársaink segítségével.
Maga a repülés 1-1,5 óra, de az oda-vissza utazás, valamint a ballon ki-, illetve becsomagolása külön időt igényel, ami kb.további 20 perc.
A repülés után első ballonos utasaink részére tartunk egy néhány perces avatási ceremóniát, valamint kapnak egy emléklapot első ballonos repülésük tiszteletére.
Tehát mindent összevetve, egy kellemes félnapos kikapcsolódást, szórakozást és légitúrát biztosítunk a repülést szeretőknek.

Gyakran felmerülő kérdés,hogy mibe öltözzenek utasaink? Mivel a repülés is a szabadban zajlik, így olyan, mintha kirándulni indulnánk. Fontos:

  • a kényelmes cipő,
  • nadrág,
  • és nem árt ha kéznél van egy melegebb felső rész is, /lehetőleg NE műszálas/
  • valamint egy kis útravaló, hisz több órás programról van szó.

Amit semmi esetre se felejtsen otthon, az a fényképezőgépe, kamerája, hiszen a levegőből szabadon szemlélni a világot, mindenképpen megörökítendő esemény, és könnyebb kedvet csinálni a bátortalanabb rokonoknak, ismerősöknek is, néhány jól sikerült felvétel segítségével.

A REPÜLÉS, MINT KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK:

Lepje meg Ön is családját, barátait, üzleti partnereit egy hőlégballon repüléssel, melyet előzetes igénylés alapján, ajándék utalvány formájában biztosítunk.
Az utalvány 1 évig érvényes, ezen belül bármikor felhasználható.

További információ, illetve utalvány igénylés: Kardos Miklós
Tel.: +36-20-777-9086
E-mail: ballon51 (kukac) t-online (pont) hu

{ Comments are closed! }